PENGUMUMAN


PELUANG NIAGA

PELUANG NIAGA

Thursday, September 26, 2013

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER





 
Ini adalah corset terbaik pernah dijual, result kempiskan bahaian perut, pinggul, peha dalam masa sehari sahaja serta amat selesa!

Sangat sesuai dipakai bersama baju kurung, kebaya dsb kerana dengan serta merta menyorokkan lemak di perut, pinggang, dan pinggul.

Juga boleh digunakan sebagai camisole (baju inner)

SIZE Size S-M (45-60kg)
Pinggang < 30 inci, pinggul < 38 inci, berat < 60kg

Size L-XL (60-80kg)
Pinggang > 30 inci, pinggul > 38 inci, berat > 60 kg

Size XXl-XXXL (80-100kg)
Pinggang > 32 inci, pinggul > 40 inci, berat > 80 kg

Natural Slimming suit bamboo ini diperbuat daripada kain yang sangat selesa untuk dipakai oleh setiap lapisan umur.Ianya dapat membakar lemak dan menampakkan tubuh anda kelihatan langsing. Antara kebaikan corset ini adalah:

1) Menegangkan payudara (Breast up)
- Natural bamboo dapat memberikan kekuatan bagi tulang belakang anda supaya menegak sambil menaikkan buah dada anda ke bentuk yang lebih cantik dan anjal.

2) Merampingkan pinggang (Abdominal tightening)
-Natural Bamboo dapat membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri.

3) Menaikkan punggung (Buttocks lift)
-Natural Bamboo dapat menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak.

4) Mengecilkan peha (Leg shaping)
-Natural Bamboo dapat membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil,cantik dan menawan.

5) Mengempiskan perut
-Natural Bamboo dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus dapat mengempiskan perut anda.

Kenapa kita perlu amalkan pakai korset?

Bagi yang mengimpikan bantuk badan yang cantik,punggung dan dada yang menawan,pinggang yang ramping,serta badan yang sihat sehingga tua,mulakanlah penjagaan tubuh anda dari sekarang sebelum terlambat terutamanya anak-anak dara kerana dari semasa ke semasa bentuk badan kita sentiasa berubah,tambat selepas kita berkahwin dan bersalin.

Antara kebaikan sut ini adalah ♥
- Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
- membakar lemak yang berlebihan - menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung.
- melancarkan peredaran darah dan metabolisme
- mengurangi sakit punggung dan tulang belakang
- mengurang sakit saat menstruasi.

Sut pembentuk badan ini dibuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). Sut ini juga kuat, elastik dan nyaman dipakai.  Sut pembentuk badan yang turut mengandungi sinar infra merah yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolism, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk lekuk tubuh yang indah dan memberikan keyakinan kepada pemakai untuk hidup lebih baik dan bersemangat.  Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat
- warna: kelabu seperti di dalam gambar
- untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan

==========================================
 PERHATIAN ♥ Sila periksa body shaper anda sebelum dipakai. Body shaper yang rosak/koyak tetapi mempunyai kesan seperti telah dipakai tidak akan diterima semula dan wang tidak akan dikembalikan.
==========================================


CARA PEMAKAIAN ♥
* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN. 
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.  CARA CUCIAN 

♥ Cucian tangan dengan sedikit sabun tanpa bahan pemutih atau mesin Perah dengan lembut selepas di cuci dan biarkan kering di tempat sejuk/redup

HARGA

RM40.00 Termasuk pos SM / RM50 SS


(^_^) TESTIMONI PELANGGAN

FATIHAH:
·         salam sis...pki chacoal slimming sut ni selesa...sy ni malas nak pki...beli premium beautiful ribu2 pon dok diam2 dlm almari je akhirnye...hahaha...tp yg ni best...cuma nak pki tu effort lebih sketla..sbb bumper merata2 kan...hikhik...lain2 sume ok...nak qada' hajat pon snang...tp xbestla ada 1 jek...time cuci xleh pki...nak beli lg 1...huhu..

ZURA :
Pasal Lingerie tu... mmg tip top. Kak Zura mmg biase pakai Lingerie... since after anak pertama. Bagi kak Zura, pemakaian lengerie, bukan shj boleh betulkan posture badan kita malah boleh berikan bentuk terbaik utk badan kita. Dan dlm byk2 brand... kak Zura rase... ini yg terbaik yg pernah kak Zura pakai. Mmg senang dipakai dan teramat selasa. Hopefully, hasilnye pun terbaik... ;)

MELISSA :
Udah 4 hari menggunakannya..fabrik, tekstur sedap dipakai.. memang fit melekap.. x panas.. mudah gerak dan yg best lagik type ni dia 1 shot masuk so xde la berlipat -lipat kalau gune jenis yg seluar dan body asing.... so cover sume... bagi kak mel selesa dan best pakai.. and part lubang yg di sediakan untuk ke toilet tu pulak ...so senang dan amat memudahkan.. bagi kak mel sedap, selesa dan mudah di pakai.. .waktu malam pon dh try pakai sekali time bendera jepun.. sedap la plak badan bangun pagi


SABUN HALIA PLUS MINYAK BUNGA MATAHARI


MALU DGN PERUT YANG MEREKAH SELEPAS MELAHIRKAN ANAK???

SUAMI TEGUR PARUT YANG MENCACATKAN pandang matanya tapi anda tak bertindak apa-apa???

Mahu suami puji-puji & mengusap perut anda yang gebu?

KEPAKARAN SAYA IALAH MEMBANTU MENGEMBALIKAN KEGEBUAN KULIT PERUT ANDA SEHINGGA HALUS MULUS TANPA REKAHAN SEHINGGA MEMBUAT SUAMI ANDA MEMBELAI SENTIASA.

Saya nak kongsi sikit kelebihan tentang SABUN HALIA PLUS MINYAK BUNGA MATAHARI.

Halia adalah herba yang banyak fungsinya. Antaranya mengurangkan parut akibat mengandung, lenguh-lenguh badan, buang angin dan jika ia terus d amalkan pengguna, ia berkesan mengurangkan selulit pada badan.

Dengan gabungan minyak bunga matahari, ia memelihara dan melembapkan kulit badan kita. Betapa berkesannya gabungan halia dengan minyak bunga matahari.

Dengan formula HERBA DAN MINYAK AJAIB yang LEBIH SELAMAT & LEMBUT. InsyaAllah ia akan mengembalikan kegebuan dan kecacatan yang selama ini membelenggu anda.

ANDA PERLU GUNAKAN SABUN INI JIKA...
Ada masalah Strechmark ringan atau teruk
Ada Kulit yang merekah semasa mengandung dulu
Kulit yang berparut
Mengalami lenguh-lenguh badan selepas bersalin
Mengalami masalah angin dalam badan

KENAPA SABUN HERB INI MESTI JADI PILIHAN ANDA???

Penggunaan 100% Herba
Pembuatan 100% handmade
Tanpa Minyak Mineral
Tanpa Bahan Kimia Merbahaya
Tidak Mengeringkan Kulit
Tidak Mengandungi Alkohol
Sangat Menjimatkan
Harga Berpatutan

BERAPAKAH HARGA SABUN HALIA PLUS MINYAK BUNGA MATAHARI???

Harga asal sabun ini ialah RM29.00 Semenanjung (Sarawak/Sabah : RM35)

TUNGGU!!!


TAWARAN untuk MASA TERHAD, harganya HANYA RM20 Semenanjung (Sarawak/Sabah : RM25) {tak masuk pos lagi yerr}

Usah ragu-ragu keberkesanan sabun ini. ia telah banyak membantu wanita-wanita yang bermasalah seperti anda. Berminat? Anda boleh melakukan tempahan sekrg bersama dengan ramai orang yang telah mengesahkan pembelian SABUN HALIA PLUS MINYAK BUNGA MATAHARI INI.

CARA TEMPAHAN :

1)ORDER MELALUI MESEJ SAYA DI FB /SMS/CALL 012-5310782

Seketul RM20.00/ SEKETUL 60Gram + RM6 POS LAJU SM. 
             RM20.00/ SEKETUL 60Gram + RM9 POS LAJU SS

2)BUAT PEMBAYARAN KE AKAUN :

MAYBANK : 152170102184 SITI NORA AHMAD
CIMB : 02030001730208 SITI NORA AHMAD

3)PM/SMS NAMA,ALAMAT,NO TEL,DAN MASA SERTA BANK MANA SEBAGAI BUKTI PEMBAYARAN

Saturday, September 21, 2013

Terbaru - Emilay Whitening


Whitening Beauty Secret from USA
KHABAR GEMBIRA UNTUK ANDA WANITA ASIA...
Inginkan kulit cantik, putih, gebu, halus, bersinar dan tegang??
EMILAY Produk yang wajib anda cuba! Kembalikan keyakinan anda dengan EMILAY
WHITENING CLEAR SPOTS!!

Bentuk : Softgel- emilay mudah diserap oleh tubuh

100% berasaskan ekstrak tumbuh-tumbuhan :
1) GRAPE SEED / ANGGUR
2) ALOE VERA
3) PEARL/ MUTIARA
4) RUMPUT LAUT

KHASIAT emilay whitening:
- memutihkan
- menegangkan kulit
- mengurangkan jerawat
- mengurangkan bekas jerawat
- menghilangkan bintik-bintik hitam
- kulit terasa lembut dan kenyal
- awet muda
- mencantik kulit (lebih segar dan sihat)
- antioksidan tinggi
- memudarkan pigmentasi (bintik hitam, parut luka)
- tiada pengelupasan

DOS YANG DIPERLUKAN : 2x 1 hari (1x pagi - 1x malam) sebaiknye selepas makan pagi & malam. elakkan makan kapsul dalam keadaan perut kosong.

Isi : 60 Softgel (Untuk 1 Bulan)

NOTE:
TIDAK BOLEH DIGUNAKAN UNTUK WANITA HAMIL, BREASTFEEDING MOMMY & MEREKA YANG MENGALAMI GANGGUAN KESIHATAN.

UNTUK KESAN MAKSIMUM PERLU:
 
*Minum BANYAK air kosong min 3 liter dan MAKAN Buah-buahan
*UNTUK KULIT ASIA (kesan pencerahan kulit biasanya dicapai sekitar 1 bulan++ dengan pengambilan secara tetap dan teratur).


HARGA

RM 50.00 ( Termasuk pos SM , + RM5 SS)

Wednesday, September 11, 2013

BB DOLL FOUNDATION





Anda dambakan wajah semulus Barbie Doll???
Kami ada rahsianya!!!
Apa kata anda cuba jer BB DOLL FOUNDATION...
Produk bumiputera yang menjadi buah mulut wanita masakini...
Gerenti meletop dan puas hati!!!

✿✿ BB DOLL FOUNDATION ✿✿
----------------------------------------------------
APA ITU MOLLY BB DOLL FOUNDATION...
-----------------------------------------------------
Blemish Balm adalah produk penjagaan kulit yang bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal kulit dari minyak, sinaran matahari dan bertindak sebagai agen anti penuaan. Ia menyamakan tona kulit dan mampu menutup pori-pori terbuka, jerawat atau jeragat. Selain menjadikan kulit gebu, ia juga mampu mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah tanpa kesan mekap asas yang tebal. Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.

----------------------------------------------------
FUNGSI MOLLYS BB DOLL FOUNDATION...
-----------------------------------------------------
✔ Tidak berminyak.
✔ Hilangkan minyak, jerawat,parut,jeragat.
✔ Tampil cantik hanya dengan 1 minit.
✔ Anti rekahan.
✔ Tidak perlu pakai bedak.
✔ Menutup pori-pori terbuka.
✔ Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.
✔ Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin.
✔Menjadikan kulit halus, licin dan gebu.
✔ Tahan sehingga 12 jam.

-------------------------------------------------
KHASIAT BB DOLL FOUNDATION..
-------------------------------------------------
★ Meremajakan kulit muka dengan menambah keanjalan kulit
★ Mencegah penuaan pra-matang
★ Melambatkan pelupusan kolagen serta mencegah dan membaiki kulit menggeleber
★ Mengandungi pelindung UV untuk kesihatan kulit
★ Menyerlahkan penampilan mata dengan mengurangkan masalah kantung mata, melembutkan kontur mata,mengurangkan garis halus dan kedutan di bahagian ekor mata serta membantu mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata.
★ Menyerlahkan seri wajah dengan menyamaratakan tona kulit, mengurangkan radang kulit, mengurangkan jeragat dan parut serta menjadikan kulit lebih lembut dan halus.
★ Memberikan kelembapan hingga kulit menjadi sangat sihat serta mengawal lebihan minyak di muka.

----------------------------
CARA PENGGUNAAN..
----------------------------
Sapukan sedikit pada dahi, pipi, hidung dan dagu..kemudian ratakan dengan span (untuk hasil terbaik gunakan span basah). Boleh digunakan tanpa bedak untuk kesan glowing. Tak perlu gunakan krim lain seperti toner atau sebagainya. Jimat dan memudahkan.

----------------------------------------------------
KELEBIHAN BB DOLL FOUNDATION ...
----------------------------------------------------
- SPF 50 iaitu perlindungan UV
- Ia juga bertindak sebagai agen anti penuaan
- Wanita 40an ke atas juga boleh guna utk kedutan bwh mata
- Untuk kulit yg berjerawat & parut jerawat
- Jika kulit anda jenis oily disarankan pakai bersama bedak
- Kulit jenis kering x perlu pakai bedak
- Sesuai digunakan ketika berasa di dalam bili berhawa dingin
- Menghasilkan kesan glowing
- Memberi pelitupan seperti bedak asas dengan menutup jerawat
- Tidak berminyak.
- Menutup pori-pori terbuka.
- Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.
- Sesuai utk kegunaan harian dan make-up pengantin.
- Menjadikan kulit halus, licin dan gebu.
- Kulit muka nampak glow & fresh
- Tahan sehingga 12 jam.
- Kulit lebih lembut dan halus
- Sesuai untuk peringkat umur dan jenis kulit.

Anda yang belum cuba sangat rugi okey ...
BB DOLL FOUNDATION ni hanya ada satu CODE sahaja...
Jangan risau sebab anda lagi senang nak pakai...
Tak perlu takut kalau tersalah CODE sebab BB DOLL FOUNDATION ni akan ikut warna kulit kita...
Senang kan? Jom la Cantik & Glow dengan BB DOLL FOUNDATION

HARGA 
RM 50.00 Termasuk pos SM / RM9 SS FREE Span Foundation 1pcs

MACAM MANA NAK ODER

Untuk pesanan anda boleh terus 'sms' saya 012-5310782. Selepas anda membuat pesanan dan bayaran, saya akan semak pesanan dan bayaran anda, saya akan 'sms' konpom kepada anda, terus sy packingkan dan hantar kepada anda. Mudahkan???

Penghantaran barangan dalam 1-3hari waktu bekerja.

Terima Kasih.

TERBARU ~ SABUN MARINE ESSENCE


SABUN MARINE ESSENCE

BAHAN2 UTAMA SABUN CERAH KETIAK aka marine essence(melembutkan dan memutihkan kulit serta celah lengan & paha sesuai utk yg ada masalah kulit) :

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah
SABUN INI SESUAI UNTUK MASALAH BERIKUT;

✔ Jerawat dibadan
✔ Kulit yang Berjeragat
Panau..kurap
✔ Ketiak yang Berbau
✔ Ketiak yang Hitam
✔Atau Hitam Di celah-celah Leher,Paha atau lain2 kawasan badan
✔Ecxema... dan lain-lain masalah kulit
✔Juga menjadikan kulit anda putih dan gebu
 
HARGA 
RM 105.00(Sekotak 3ketul) Tidak termasuk pos / +RM6 SM / RM9 SS

MACAM MANA NAK ODER

Untuk pesanan anda boleh terus 'sms' saya 012-5310782. Selepas anda membuat pesanan dan bayaran, saya akan semak pesanan dan bayaran anda, saya akan 'sms' konpom kepada anda, terus sy packingkan dan hantar kepada anda. Mudahkan???

Penghantaran barangan dalam 1-3hari waktu bekerja.

Terima Kasih.
 

BORANG PESANAN AURA BIZ

JENIS BARANG 1 :
PILIHAN SET KECANTIKKAN JELITA ANDA? SET PUTEH QASEH
SET CERAH CINTA
SET PEARL
SET PUTEH CINTA
SET PUTEH SERAI
SET LENGKAP PUTEH JELITA
BIL :
JENIS BARANG 2 :
PILIHAN SET KECANTIKKAN JELITA ANDA? SET PUTEH QASEH
SET CERAH CINTA
SET PEARL
SET PUTEH CINTA
SET PUTEH SERAI
SET LENGKAP PUTEH JELITA
BIL :
JENIS BARANG 3
BIL:
NAMA :
EMAIL :
ALAMAT :
NO TEL :
BAYARAN MELALUI :
BUKTI PEMBAYARAN (Sila copy & paste d sini TARIKH, MASA, JUMLAH TRANSAKSI)

Put a website form like this on your site.

PENGHARGAAN

PENGHARGAAN