PENGUMUMAN


PELUANG NIAGA

PELUANG NIAGA

Thursday, August 7, 2014

Zinc Penting Untuk Kesuburan Lelaki


Zinc Complex sebenarnya bukanlah untuk lelaki semata-semata sebaliknya wanita juga perlukan zinc. Tetapi pada hari ini saya ingin kongsikan kebaikan Zinc Complex khas buat lelaki lebih-lebih lagi yang telah bergelar Suami. 
Kenapa saya tumpukan kepada 'suami'? Ini kerana apabila anda telah bergelar suami, tentu anda punya peranan dan tanggungjawab terhadap isteri dan pastinya anda juga ingin bergelar 'Ayah'. 
Keperluan Zinc Complex adalah sangat berkait rapat tentang Kesuburan Lelaki. Ini kerana zinc di dalam prostat lelaki adalah 10 kali ganda daripada organ lain dan memainkan peranan yang sangat penting dalam organ seks lelaki. Sebab itulah lelaki sangat perlukan zinc.


Apakah Kebaikan Zinc Untuk Kesuburan Lelaki?


zinc untuk kesuburan lelaki


1. Meningkatkan Kesihatan Seksual dan Tahap Testosteron
Digelar ‘the ultimate sex mineral’ oleh majalah Men’s Health, zinc mempengaruhi kesuburan, dan kesihatan seksual lelaki untuk jangkamasa panjang. Ia perlu untuk penghasilan sperma, kekurangan zinc boleh menyebabkan semen yang kurang pekat dan kekurangan level testosterone. Untuk setiap ejakulasi, 5mg zinc dikeluarkan (separuh daripada keperluan harian badan). Oleh itu bagi anda yang ingin memulakan keluarga, zinc supplement boleh membantu.
2. Meningkatkan Motiliti Sperma
Kandungan sperma yang cukup sahaja tidak memadai untuk persenyawaan. Sperma perlu cukup kuat dan  mampu untuk bergerak dengan pantas untuk disenyawakan oleh ovum. Kekurangan zink boleh menyebabkan bacaan kekuatan sel sperma (sperm motility) di bawah 50% iaitu peratusan sperma yang bergerak ke hadapan kurang daripada separuh. Jadi, tambahan zinc dalam diet sangat penting untuk membantu meningkatkan kekuatan sperma anda. 




3. Mengurangkan Risiko Kanser Prostat
Zinc penting untuk kesihatan prostate. Kajian menunjukkan sel prostate pesakit kanser mengandungi kurang zinc berbanding sel prostate yang sihat. Lelaki yang kurang kandungan zink cenderung untuk mengalami pembesaran prostat (benign prostatic hyperplasia atau BPH) dan prostatis (radang prostat). Mereka juga mempunyai potensi mengidap kanser prostat yang lebih tinggi. Jadi, jangan lupa tambahkan kekacang atau makanan lauk seperti tiram dalam diet anda untuk sumber zinc yang cukup.
4. Membantu Fungsi Tiroid
Zinc merupakan mineral penting yang membantu menghasilkan thyroid-releasing hormones, atau TRH, dalam otak, yang kemudiannya memberi isyarat pituitari untuk menghasilkan  thyroid-stimulating hormone (TSH). Jadi ia sesuai diambil oleh mereka yang mengalami masalah hypothyroidism. Pada lelaki, kegagalan untuk melakukannya juga menghasilkan tahap testosteron yang rendah.
Sebenarnya banyak lagi kebaikan zinc buat lelaki seperti mempertingkatkan sistem imun, memperbaiki radang kulit dan  mempercepatkan pemulihan luka. Zinc juga membantu mengelakkan botak kerana zinc dapat membantu pertumbuhan semula rambut. 
Walau bagaimanapun, kepentingan zinc untuk kesuburan lelaki memang tidak dapat dinafikan. Disebabkan itulah, zinc menjadi antara suplemen yang penting di dalam set cadangan untuk Kesuburan Lelaki. Anda juga boleh mendapatkan gabungan zinc dengan suplemen lain untuk tujuan kesuburan.
 
 
HARGA
 
RM33.75 / 120 Capsule / 1botol
 
 

GLA UNTUK WANITA


GLA COMPLEX memang salah satu produk kesukaan wanita. Gla complex digunakan bukan hanya untuk masalah haid atau period yang tidak teratur sahaja malah banyak lagi kebaikan yang diberikan kepada golongan wanita. Gla Complex juga sangat bagus untuk kesuburan dan kecantikan wanita dari semua peringkat umur. Jom lihat bagaimana gla complex membantu menjaga kesihatan wanita :-

Wanita muda 20-an

  • Setiap hari adalah hari menggembirakan
  • Mengembalikan kitar haid yang normal
  • Melegakan sakit ketika datang haid
  • Mengekalkan kulit yang sihat & mengurangkan jerawat

Wanita 30 - 40-an

  • Penyelesaian kecantikan yang menyeluruh
  • Mengurangkan ekzema
  • Memperbaiki kulit tumit kaki yang merekah
  • Melegakan kulit kepala yang gatal
  • Memperbaiki rambut yang kering dan rosak
  • Menguatkan kuku yang rapuh & mengelupas

Wanita 50-an ke atas

  • Menerima perubahan usia dengan baik
  • Mengurangkan simptom putus haid seperti panas badan, perubahan mood, kekeringan faraj & masalah tidur
  • Melegakan sakit sendi
  • Memperbaiki kulit yang kering
  • Mengurangkan garisan halus & kedutan untuk kulit tampak lebih muda 
GLA COMPLEX mengandungi 60 biji/1 botol

Monday, July 7, 2014

SET MIGRAIN DARI SHAKLEE


SET MIGRAIN


Ostematrix (Kalsium, Magnesium & Vitamin D)

Kalsium bukan sahaja membina tulang dan gigi, malah ia membantu menetapkan ritma jantung, menyelesaikan masalah insomnia, membantu pengaliran gizi masuk dan keluar daripada membran, dan membantu dalam pembekuan darah. Kalsium juga sangat diperlukan dalam mempertahankan fungsi saraf dan otot, serta buah pinggang. Ia juga mengurangkan kadar kolesterol dalam darah.

Magnesium pula penting untuk metabolisma kalsium. Ia membantu untuk mengelakkan pembuluh darah menjadi kejang, salah satu punca yang dipercayai penyebab migrain. Satu kajian telah dibuat ke atas Magnesium, dan didapati ia membantu mengurangkan sakit kepala migrain dan mengurangkan frekuensinya.

Vitamin D pula penting untuk penyerapan kalsium. Kalsium yang tiada vitamin D tidak boleh diserap oleh tubuh, dan boleh tertinggal sebagai batu dalam ginjal atau pundi kencing.

B Complex
Vitamin B2 (riboflavin) dan Vitamin B6 (Pyridoxine) telah terbukti boleh membantu mengurangkan kesakitkan akibat migrain. Vitamin B lengkap dalam B Complex Shaklee memastikan anda bukan saja mengurangkan risiko diserang mograin, tapi juga mencegah penyakit-penyakit lain seperti depresi, strok dan sebagainya.

Kesimpulannya, sakit migrain akan menjejaskan kehidupan seharian kita dan ia mampu membawa kesan yang amat besar kepada kita seperti pelajaran, kerjaya dan lain-lain. Jika tidak diubati apabila dikesan, ia akan menjadi teruk dan susah diubati pada masa yang akan datang. Jadi, tindakan sewajar perlu diambil sebelum sakit migrain menjadi lebih teruk dan merbahaya.

HARGA

Ostematrix RM61.00
B Complex RM 53.70

SET BUASIR DARI SHAKLEE



SET BUASIR DARI SHAKLEE

Ubah gaya hidup kita & cegah simptoms dengan vitamin Shaklee

    OSTEMATRIX : bantu mengurangkan sembelit dan melancarkan pembuangan air besar serta memberi keselesaan kepada anda apabila mengalami luka di bahagian dubur.


    OMEGA GUARD : Baik untuk sendi dan otot. Pesakit buasir akan mengalami kesakitan akibat daripada tekanan otot dubur ke atas bengkak tersebut sehingga menyebabkan proses pembuangan air besar menjadi amat perit. Jadi, omega membantu untuk mengecutkan otot yang bengkak tersebut.


    ZINC COMPLEX : Disarankan kepada pesakit buasir yang tahapnya lebih tinggi seperti keluar najis bersama darah dan membuang air besar dengan rasa yang sangat perit. zinc complex  membantu menyembuhkan luka di bahagian dalam dubur dengan lebih cepat.

HARGA

OSTEMATRIX : RM 61.00
OMEGA GUARD : RM 136.00
ZINC COMPLEX : RM 33.75


Saturday, April 26, 2014

HIGH WAIST SLIMMING PANTY



Anda malu dengan ketulan lemak di bahagian perut dan pinggang yang semakin menebal??

HIGH WAIST SLIMMING PANTY mampu menyelesaikan masalah anda dengan serta merta.
High Waist Slimming Panty bukan sahaja menyembunyikan ketulan lemak di bahagian pinggang malah ia juga mampu mengempiskan perut dan memberi keselesaan yang berpanjangan setiap kali pemakaiannya.



HARGA

RM15/Sehelai +RM6 POS LAJU SM / +RM10 POSLAJU SS

Dapatkan sekarang dengan Harga Promosi Penjimatan. Text 0125310782.

VITAMIN E UNTUK KULIT




VITAMIN E UNTUK KULIT

Ramai yang sudah tahu salah satu vitamin untuk kulit sihat adalah vitamin E. Vitamin adalah ibarat makanan untuk kulit. Jika kulit kekurangan vitamin, maka ia akan kelihatan kusam dan tidak bermaya.

Apa sebenarnya kelebihan vitamin E ini?
Vitamin E merupakan salah satu antioksidan yang kuat yang bertindak melindungi dan membaiki kulit.

Antioksidan adalah molekul yang menghalang pengoksidaan (kehilangan oksigen apabila dua molekul berinteraksi). Antioksidan bertindak melindungi dan membaiki badan kita daripada radikal-radikal bebas.

Apa pula radikal bebas?
Radikal bebas adalah molekul yang tidak seimbang yang akhirnya menyebabkan kulit menjadi radang dan merosakkan sel-sel kulit kita. Antara faktor yang menyebabkan ini adalah rokok, matahari, alkohol, pencemaran di udara, dan tekanan.

vitamin E shaklee

Apakah peranan Vitamin E dalam kecantikan kulit?
  • ? Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
  • ? Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
  • ? Menjaga kelembapan kulit
  • ? Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel
  • ? Mempercepat penggantian sel baru dan menghilangkan parut jerawat
  • ? Mengelakkan keradangan kulit
  • ? Menjadikan kulit kelihatan sihat dan berseri

Vitamin E bukan sahaja boleh dimakan tetapi juga boleh digunakan sebagai masker dengan menebuk dan memicit kapsul dan disapu pada parut jerawat.

HARGA 

RM149.00 (SEBOTOL 120 BIJI)

Tuesday, April 15, 2014

Set Kesihatan Kehamilan


Kerap Kejang Kaki Ketika Hamil???

Mama:
Apa kaitan kalsium dengan kekejangan terutamanya di akhir kehamilan?

Dr. Rafi:
Fungsi kalsium dalam mengatasi kekejangan tidak dapat dibuktikan 100 % tetapi kebanyakan ibu yang mengalami kekejangan akan bertambah baik setelah mengambil suplemen kalsium yang mencukupi.

OsteMatrix

Kebaikan OsteMatrix Shaklee untuk ibu mengandung:-
  •     Ibu mengandung memerlukan 1000mg-1300mg sehari. Ostematrix ini mengandungi kalsium, magnesium dan Vitamin D. Setiap 1 biji OsteMatrix mengandungi 250mg kalsium.
  •     Magnesium berfungsi untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya.
  •     Vitamin D pula untuk merangsang penyerapan kalsium.
  •     Kalsium sangat penting untuk pembinaan sel, pertumbuhan gigi dan pembentukan tulang bayi. Kalsium juga penting untuk darah membeku dengan sempurna. Membaiki rangsangan urat saraf, mengelakkan kekejangan otot terutama bagi ibu mengandung, serta menstabilkan denyutan jantung dan tekanan darah tinggi.
  •     Tidak mengandungi lemak berbanding produk tenusu, especially bagi ibu yang hanya bergantung dengan produk2 tenusu.
Kekurangan kalsium akan menjejaskan pertumbuhan bayi, menyebabkan penyusutan jisim tulang dan kerosakan gigi pada ibu dan si ibu juga terdedah kepada risiko mendapat osteoporosis di usia tua.

Haaa..dah tau kan kepentingan kalsium pada ibu hamil.. sebab itu la nurse kat klinik selalu tanya minum susu ke tak dan suh minum susu. Kalsium merupakan salah satu nutrien yang penting untuk ibu hamil tau.. jadi minumlah susu walaupon tak suka atau ambillah ostematrik (pil kalsium) untuk mendapat bekalan kalsium harian ibu-ibu.

B Complex

Kajian menunjukkan bahawa 1/3 daripada wanita yang mengambil Pyridoxine berjaya mengurangkan masalah morning sickness yang dihadapi. Pyridoxine ni adalah salah satu komponen dalam Vitamin B iaitu B6. Kebaikan Pyridoxine akan diperolehi secara optimum jika diambil bersama Asid Folik (B9), Niacin (B3) & Cobalamin (B12).

B Complex Shaklee mengandungi semua Vitamin B yang disebut tadi. Antara kelebihan vitamin B Complex;-
  •     Menghasilkan tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikir
  •     Diperlukan untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut
  •     Mencegah stress
  •     Menguatkan antibodi tubuh
  •     Amat penting untuk aktiviti sel genetik
  •     Diperlukan dalam pembentukan asid amino.
  •     Keperluan untuk memproses dan memperbaiki sel-sel darah merah
  •     Mencegah anemia

Peppermint Ginger Plus


Ia tidak akan mengganggu bayi kerana ia diperbuat dari bahan semulajadi dan mempunyai sijil KKM. Direka khas oleh pakar herba utk mengurangkan morning sickness ibu hamil. Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut. Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut. Pengambilan vitamin ini akan membantu mengurangkan loya yang dihadapi.

Terdiri daripada 4 bahan herba utama iaitu peppermint, ginger, fennel dan anise. Antara kebaikan  Peppermint-Ginger Plus:-
  •     Melegakan senak perut
  •     Membantu proses penghadaman
  •     Menyamankan perut
  •     Mengurangkan mual dan muntah
  •     Membuang angin dalam badan
  •     Mengurangkan sakit gastrik
  •     Mengurangkan kesan mabuk perjalanan (bot, kereta, kapal terbang, etc.)
HARGA

Peppermint Ginger Plus - RM45.00 (90 Capsule) tidak termasuk pos +RM6.00 SM / RM9.00 SS

OsteMatrix - RM61.00 (120 Capsule) tidak termasuk pos +RM6.00 SM / RM9.00 SS

B Complex - RM53.75  (120 Capsule) tidak termasuk pos +RM6.00 SM / RM9.00 SS

HARGA SET  RM159.75 

HARGA AURABIZ CUMA RM 150.00 PERCUMA POS 




Monday, March 31, 2014

EXTRA SLIMMING PANTIES


EXTRA SLIMMING PANTIES

RM30.00 / SEHELAI TERMASUK POS SM / RM36.00 TERMASUK POS SS

Sunday, March 30, 2014

RapiBust Breast Enlargement Mask


RapiBust Breast Enlargement Mask !!

Fungsi
-membesarkan payudara
-mengencangkan payudara

Cara pakai:
1. letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah)
2. pakai kembali bra anda
3. pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru

No SIDE EFFECTS

100% NATURAL


Product Specs:
Enhances breast size and promotes breast firming
Does not contain hormones, drugs or harmful substances
No side effects
Full absorption: 8 hours
World's first green breast product
Implementation of standards: QB/T2872-2007
Production license: XK16-108 5420

Ingredients:
III-type Horn Bone Peptide Protein
Supplies protein to restore normal cell metabolism
Can be 100% absorbed by the human body
Sodium Hyaluronic Acid
Improve skin metabolism
Makes skin soft, smooth, wrinkle-free
Increases skin elasticity & prevent aging
Anti-inflammatory agent to protect allergic skin
Bisabolol
Sodium Hyaluronate
Improves skin nutritional metabolism, makes skin soft, smooth & wrinkle
Increase skin flexibility & prevents aging

1kotak ada 4 pcs atau 2 pasang untuk 2 hari

Untuk keputusan penggunaan terbaik, gunakan setiap malam sebelum tidur selama 10 hari berturut-turut iaitu 5 kotak (for one full treatment)

HARGA 

RM14.00 SEKOTAK (TIDAK TERMASUK POS) +RM6 POS LAJU SM / +RM10 SS 


PERLA CHOCOLATE MILK





PERLA CHOCOLATE MILK
Khas untuk anda yang tidak menggemari coffee! Anda boleh beralih kepada PERLA CHOCOLATE MILK! Keluaran terbaru daripada IRICH RESOURCES. Diupgrade dengan new flavour, dan ditambah dengan L-Cysteine! Apakah bahan yang dimaksudkan? Bahan ini dapat membantu untuk pembentukan gluthathione dan berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakkan pembentukan melanin kulit yang cerah serta membuat kulit anda mulus, segar dan berseri-seri! Wow! Terbaik bukan! Sedap, murah dan mampu milik!

KELEBIHAN PERLA CHOCOLATE MILK:


- Untuk pencerahan kulit berganda
- Kulit semakin gebu
- Melambatkan proses penuaan
- Mampu melawan radikal bebas
- Meningkatkan sistem imum badan
- Mengekalkan kesihatan di tahap maksimum

FUNGSI LAIN :

* Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
* Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
* Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam 1-2 minggu
* Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
* Mengurangkan kedutan dan garis halus
* Mengecilkan liang pori
* Meningkatkan sistem imunisasi badan
* Mengatasi masalah jerawat dan jeragat

CARA HIDANGAN :

- 1 paket utk +/- 150ml air panas dan kacau..
- 1 kali 1 hari
* Melawaskan sistem penghadaman

HARGA

RM65.90 PERCUMA POS PENGHANTARAN SM / RM10 SS

HARGA AURABIZ2U RM 50 +RM6 SM / +RM9 SS

CARA TEMPAHAN :

1)ORDER MELALUI MESEJ SAYA DI FB /SMS/CALL 012-5310782

2)BUAT PEMBAYARAN KE AKAUN :

MAYBANK : 152170102184 SITI NORA AHMAD
CIMB    : 7609949442 SITI NORA AHMAD

3)PM/SMS NAMA,ALAMAT,NO TEL,DAN MASA SERTA BANK MANA SEBAGAI BUKTI PEMBAYARAN

4)STOK ANDA AKAN DIPOS DALAM MASA 1-3 HARI BEKERJA SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT

TERBARU - CHRISZEN MOIST CAKE





‘CHRISZEN MOIST CAKE’

13 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MILIKI ‘CHRISZEN MOIST CAKE’
************************************************************
? Wajah lebih licin, gebu , glowing & cerah semulajadi.
? Jimat masa - tak sampai 3 minit wajah tampil berseri2. Sesuai utk ibu2 yg sibuk & bekerjaya kerana sangat senang disapu dan mudah untuk diratakan ke seluruh wajah.
? Merawat kulit wajah spt jerawat & jeragat serta melembabkan & menyegarkan kulit wajah.
? Menutupi bintik2 hitam & ton kulit yg tak sekata. Dapat menutupi parut, serta lingkaran hitam sekeliling mata.
? Mengecilkan pori2 yg terbuka dan Noncomodogenic – tidak menyumbat pori-pori.
? Anti aging - melambatkan proses penuaan kulit. Kelihatan jauh lebih muda dr usia sebenar.
? Perlindungan sinar matahari – spf 50++, kulit yang lemah akibat terdedah pd cahaya matahari akan menyebabkan kulit anda cepat berkedut, berjeragat & kusam.
? Tidak berminyak & sesuai untuk semua jenis kulit (normal, kering & berminyak). Warnanya dicipta untuk orang Asia serta tekstur yg ringan sesuai untuk cuaca panas/tropika.
? Nampak sangat natural tak seperti memakai mekap tebal, tidak “comot & bercapuk2”.
? Sapuan sedikit sudah memberi hasil maksima seperti dimekap oleh jurusolek professional!
? Tahan lama sehingga 10 -12 jam.
? Mudah di bawa ke mana shj.
? Yang penting MURAH, JIMAT & SENANG utk digunakan.

BEDAK MAGIC ‘CHRISZEN MOIST CAKE’ ini ada
3 warna pilihan,
No. 1 - Merah Jambu Cerah
No. 2 - Merah Jambu
No. 3 - Kuning Langsat

[PENTING]
- Kesan sepantas 3 minit !! Ini adalah respon biasa yang kami terima dari ribuan pengguna kami. Jadi, anda patut cuba HARI INI JUGA !!

HARGA

RM59.90 ( FREE POS SM)

FREE AMPOULE WHITENING BERNILAI RM29.90

CARA TEMPAHAN :

1)ORDER MELALUI MESEJ SAYA DI FB /SMS/CALL 012-5310782
2)BUAT PEMBAYARAN KE AKAUN :

MAYBANK : 152170102184 SITI NORA AHMAD
CIMB    : 7609949442 SITI NORA AHMAD

3)PM/SMS NAMA,ALAMAT,NO TEL,DAN MASA SERTA BANK MANA SEBAGAI BUKTI PEMBAYARAN
4)STOK ANDA AKAN DIPOS DALAM MASA 1-3 HARI BEKERJA SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT
5)SAYA AKAN HANTAR TARCK NO POS KPD ANDA SELEPAS PESANAN ANDA DI HANTAR

Saturday, February 22, 2014

SET BERPANTANG SHAKLEE




Anda BAKAL @ TELAH BERSALIN?
Mencari set BERSALIN yang MUDAH & SELAMAT untuk anda serta bayi serta MENGEMBALIKAN KESIHATAN anda selepas bersalin?

dSINI saya lampirkan SET ASAS untuk anda.
Dgn harga yang berpatutan & FREE GIFT menanti untuk anda & bayi dari pihak AuraBiz2u Shop


B COMPLEX

  • Bertindak sebagai anti-stress
  • Membantu mengelakkan meroyan
  • Membantu menstabilkan hormon
VITA-C
  • Membantu pembentukan kolagen
  • Membantu proses baikpulih luka
  • Membantu mencantikkan kulit dan memudarkan stretch marks
VITALEA
  • Multivitamin yang dilengkapi dengan zat besi - membantu tambah darah
  • Membekalkan zat dan mineral penting supaya badan cepat sihat dan cergas
ZINC COMPLEX
  • Fungsinya seperti ikan haruan yang bertindak membantu proses baikpulih luka dengan cepat
OSTEMATRIX
  • Membantu mengelakkan sembelit
  • Menggalakkan penghasilan susu ibu
  • Membantu ibu kekal cergas dan bertenaga
  • Membantu menghilangkan kebas, sakit belakang, sakit pinggang dan keletihan melampau
ESP
  • Menggalakkan dan melancarkan penghasilan susu ibu
  • Membantu mencantikkan kulit ibu dan bayi kerana menghasilkan sel kulit baru yang sihat
  • Memberi tenaga kepada ibu agar kekal cergas

PERUNDINGAN PERCUMA

TRIPLE STEMCELL



Thursday, February 20, 2014

SET REDUNG SHAKLEE






ANDA MEMPUNYAI MASALAH RESDUNG?
ALAHAN MAKANAN LAUT?
USAH BUANG DUIT LAGI DENGAN BELI SEGALA MACAM.

APA KATA CUBA ALFAFA INI DARI SHAKLEE.
PENYELESAIAN YANG TERBAIK DARI SHAKLEE.

Set ini bukan saja untuk resdung tapi juga sesuai untuk mereka yang menghidap ASMA, ALAHAN dan juga EKZEMA.

Vitamin C – Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi seseorang.

B-Complex – Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon.

Alfalfa – Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives).


DAPATKAN SET KESIHATAN INI DENGAN HARGA MENARIK.

Berminat untuk dptkn harga istimewa,PM laju2..
✔ Dijamin HALAL
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan


HARGA

B-COMPLEX (120 BIJI - UTK MKN 3BLN)  RM53.75
SUSTAINES RELEASE VITA-C PLUS (180 BIJI-UTK MKN 6 BLN) RM 92.50
ALFAFA (330 BIJI - UTK MKN 4 BLN) RM 53.75

HARGA Aurabiz RM180 TERMASUK POS LAJU SM / +RM10 SS
PENJIMATAN RM30.00

UNTUK SET TRIAL 10HARI JUGA DISEDIAKAN IAITU RM50 TERMASUK POS SM

 PERUNDINGAN PERCUMA
TEXT : 0125310782
NO SID : 1109815
 

Monday, February 10, 2014

SET SLIMMING DARI SHAKLEE


Apakah fungsi setiap suplemen dalam Set
Mengawal Berat Badan Shaklee?

1. MEMBAKAR LEMAK
Berat berlebihan adalah berpunca daripada pengumpulan lemak berlebihan dalam badan. Ia perlu dibakar/ dicairkan terlebih dahulu sebelum boleh dinyahkan dari badan. Suplemen yang sesuai untuk membakar lemak adalah:

♥♥Lecithin
-->Untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids).
-->Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol.
-->Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL).
-->Membantu kawal paras triglycerides.
-->Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat pada pembuluh-pembuluh darah.
-->Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.


Harga RM52.50 (180 BIJI) 

♥♥Omega Guard
-->Mengandungi asid lemak Omega 3 yang membantu meningkatkan paras hormon Leptin iaitu hormon penting dalam pengawalan selera makan.
-->Leptin akan menghantar signal kepada otak untuk mengehadkan rasa lapar.
-->Leptin juga boleh meningkatkan metabolisma badan. Bila metabolisma meningkat, semakin cepatlah LEMAK JAHAT dibakar.
-->Dalam satu kajian di Australia menunjukkan mereka yang bersenam dan mengambil asid lemak Omega 3 lebih banyak membakar lemak berbanding mereka yang hanya bersenam tanpa mengambil asid lemak Omega 3.


Harga RM136.00 (90 BIJI)  

==========================================
 
2. MEMBUANG TOKSIK
Setelah lemak dibakar/ dicairkan, ia perlulah dikeluarkan dari badan, takkan nak simpan jer jadi pekasam, kan? Proses membuang pula haruslah buang sehabis-habisnya, tak nak ada sikit pun tertinggal. Suplemen yang sesuai ialah:


♥♥Herb-Lax
-->Membersihkan najis tersekat
-->Meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara --> kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh badan kita
-->Membantu masalah sembelit
-->Mengempiskan perut


Harga RM52.50 (120 BIJI)  

♥♥Alfalfa
-->Membantu perkumuhan menjadi lebih lawas.
-->Membantu membuang angin dalam badan.
-->Termasuk dalam kategori fiber yang mengenyangkan.
-->Mencuci usus bagi membuang toksik
-->Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
-->Melegakan sembelit


Harga RM53.75 (330 BIJI)
 
==========================================
3. MEMBINA OTOT
Setelah lemak dibakar dan dibuang dari badan, anda mungkin mengalami keadaan dimana kulit dan otot menjadi kendur. Sebab itu anda perlukan suplemen untuk membina semula otot- otot tersebut. Suplemen yang sesuai ialah:


♥♥Cinch Shake
-->Minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Didatangkan dalam 3 pilihan perisa iaitu cafe latte, chocolate dan vanila.
-->Diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan.
-->Leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.
-->Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori.
Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu
mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan.

Harga RM173.00 

♥♥Energizing Soy Protein (ESP)
-->Dihasilkan daripada kacang soya non-GMO
(tidak diubahsuai secara genetik) dan terkenal sebagai energy-booster atau pemangkin tenaga.
Tenaga yang dihasilkan dapat bertahan berjam- jam lamanya.
-->Mengandungi 22 jenis asid amino dan termasuklah 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan manusia sendiri.
-->Kandungan protein di dalam kacang soya adalah 2 x ganda dari daging, 4 x lebih dari telur dan 12 x lebih dari susu. ESP juga mengandungi lemak dan kolestrol yang rendah dan diserap dengan mudah oleh badan.
-->Asid amino yang ada dalam ESP membantu membina otot, rambut, darah, kuku, kulit, organ, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan pelbagai lagi. Jadi, ESP adalah kunci kepada kulit dan otot yang muda, juga mengekalkan tenaga sepanjang hari.

Harga RM150 (1JAR 850GRAM)  


HARGA SET ALFAFA + LECITHIN RM100.00 TERMASUK POS (UNTUK 2BULAN) 

ABP 26 - Aura Beauty Perfect


AURA BEAUTY PERFECT SLIMMING

Aura Beauty Perfect Slimming adalah produk pertama di Malaysia yang memerlukan anda untuk mencium bau yang dihasilkan dari dalam botol. Ianya dapat:

-Meningkatkan kadar metabolism tubuh.
-Menyahkan toksid dari tubuh.
-Menyingkirkan air berlebihan dalam tubuh
-Serta mengurangkan selulit.

Orang2 France memanggil minyak ini (fennel) sebagai DIETER's OIL. Minyak terbaik untuk membantu mereka yg ingin mengurangkan berat badan dengan tindakan mengurangkan perasaan ingin makan (reduce hunger pang).

Cara bertindak:
-Tekak akan menjadi payau dan ketat
-Nikmat menjamah makanan tidak ada atau berkurangan.
-Cuba makan makanan kegemaran anda selepas menyapu minyak ini ditangan dan hidu selama 1 minit sebelum menjamah makanan. Anda akan merasa kekurangan didalam makanan seperti mulut menjadi tawar.

Dinasihatkan meminum air putih sekurangnya wajib 1.5 liter sehari utk mempercepatkan tindakbalas. Sangat baik untuk penderita diabetis kerana anda tidak akan berminat memakan makanan yang bergula atau manis.

Kandungan terdapat di AURA BEAUTY PERFECT SLIMMING:

●JOJOBA OIL
●GRAPE SEED OIL
●FENNEL EXTRACT OIL
●GRAPEFRUIT EXTRACT OIL
●LEMON EXTRACT OIL
●PEPPERMINT EXTRACT OIL
●BERGAMOT EXTRACT OIL
●PATHOULI EXTRACT OIL

HARGA
RM129.00 Sekotak.

HARGA AHLI RM280, anda akan mendapat Aura Beauty Perfect Slimming & Aura Beauty PerfectPremium yang bernilai RM378.


AURA BEAUTY PERFECT PREMIUM ( 2 JENIS ) :-

Khasiat yang banyak sehingga mendorong golongan ARTIS sendiri menggunakan dan mengamalkan.
Ia merupakan minuman yang berasaskan jus.
Rasa yang sedap dan enak.
Hanya perlu ambil 3 sudu dicampur dgn air sejuk kemudian digoncang dengan menggunakan SHAKERS yang diberikan PERCUMA !!!.

Cara untuk mengamalkan Aura Beauty Perfect Premium -
Hanya minum 2X sehari.
( Pagi sebelum hidangan dan malam sebelum tidur )

AURA BEAUTY PERFECT DRINK 10 in 1 (RED) WANITA :

...............................................................................
♡WHITENING
♡HEALTHY
♡FLAWLESS
♡ENERGY

MANFAAT DAN FUNGSI:
~Memutih dan menegangkan kulit.
~Melembut dan haluskan tekstur kulit
~Memperbaharui sel2 kulit.
~Merawat masalah jerawat.
~Memelihara kesihatan rambut dan kuku.
~Mengurangkan masalah lingkaran hitam bawah mata.
~Mengawal minyak di kawasan muka.
~Membentuk badan yang ideal

♥KELEBIHAN LAIN
★Menegang dan menaikan payudara
★Mengetatkan faraj dan mengecutkan rahim
★Merangsang tenaga batin
★Meningkat dan membaik pulih kadar hormone
★Membantu utk mengekalkan daya tahan otot
★Membuang lemak dalam badan

■BAIK UTK KESIHATAN
> Anti kanser
> Mencegah dan mengurangkan penyakit migraine
> Merawat diabetes dan tekanan darah tinggi
> Membersihkan darah
> Menguatkan jantung dan buah pinggang
> Meningkatkan daya tahan tubuh
> Melawas kencing
> Merendahkan paras kolestrol dlm darah
> Membantu melancarkan pembuangan angin

AURA BEAUTY PERFECT DRINK 10 in 1 (PURPLE) UNISEX :

...................................................................................
♡WHITENING
♡HEALTHY
♡FLAWLESS
♡ENERGY

MANFAAT DAN FUNGSI:
~Memutih dan menegangkan kulit.
~Melembut dan haluskan tekstur kulit
~Memperbaharui sel2 kulit.
~Merawat masalah jerawat.
~Memelihara kesihatan rambut dan kuku.
~Mengurangkan masalah lingkaran hitam bawah mata.
~Mengawal minyak di kawasan muka.
~Membentuk badan yang ideal

♥KELEBIHAN LAIN

★Merangsang tenaga batin
★Meningkat dan membaik pulih kadar hormone
★Membantu utk mengekalkan daya tahan otot
★Membuang lemak dalam badan

■BAIK UTK KESIHATAN
> Anti kanser
> Mencegah dan mengurangkan penyakit migraine
> Merawat diabetes dan tekanan darah tinggi
> Membersihkan darah
> Menguatkan jantung dan buah pinggang
> Meningkatkan daya tahan tubuh
> Melawas kencing
> Merendahkan paras kolestrol dlm darah
> Membantu melancarkan pembuangan angin

10 kandungan AURA BEAUTY PERFECT PREMIUM RED dan 8 kandungan AURA BEAUTY PERFECT PREMIUM PURPLE adalah:

●HABBATUSSAUDA
●L-GLUTATHIONE
●PINE BARK EXTRACT (PREMIUM RED)
●HONEY
●LOBATA (PREMIUM RED)
●COLLAGEN
●ROSELLE
●KIWI/CRANBERRY/MULBERRY
●APPLE STEM CELL
●ISOLATE SOY PROTEIN

JAMINAN
➨ Buatan Malaysia
➨ Dijamin HALAL oleh Persatuan Islam SeMalaysia
➨ Bertaraf GMP
➨ Ada kelulusan KKM

HARGA 
RM 269.00

HARGA AHLI RM280, anda akan mendapat Aura Beauty Perfect Slimming & Aura Beauty PerfectPremium yang bernilai RM378. 

TERBARU - Bramping Coffe Slimming Solution


Bramping Coffe Slimming Solution (Diet tanpa berlapar!)

-Utk Kurangkan berat badan & shape kan body
-Dari ekstrak tumbuhan semulajadi, selamat tanpa kesan sampingan.
-Kurangkan lemak di pinggang, perut, kaki, lengan,
- Bukan sahaja hilang berat bdn..pinggang, punggung & lengan akan loose inci!
-Tiada masalah lesu2 badan lagi
-Bdn jadi lebih bertenaga & bdn rasa ringan je
-nk bangun tdo pun tiada masalah lagi..bgn pagi rasa lebih segar.
-Tiada effect cirit birit, pening2 @ kesan2 lain
-Tiada effect jangka panjang pada badan sbb dpt kelulusan GMP KKM dan HALAL

KELEBIHAN BRC
- Dapat mengurangkan 20-30% berat badan dalam jangka masa panjang
- Mengecilkan bahagian-bahagian yang mempunyai benjolan lemak berlebihan
- Mengurangkan potensi untuk makan lebih banyak
- Meningkatkan METABOLISM dengan berkesan
- Bakar lemak & Kalori dengan pantas
- Menghapuskan lemak berlebihan
- Membantu mengurangkan selera makan
- 100% TIADA kesan sampingan
- Melancarkan pergerakan usus
- Membuang toksin yang merbahaya
- Membuang angin dalam badan
- Mudah bangun tidur

Info Bahan B’Ramping Coffee aka BRC
===========================
Kopi Arabica
Menurut kajian penyelidikan perubatan oleh universiti Cornell, pengambilan kopi sesudah makan akan menyebabkan tubuh memproses makanan yang dimakan pada kadar yang lebih perlahan. Hal ini menyebabkan seseorang akan berasa kenyang pada tempoh masa yang lebih lama di samping mengekalkan kesegaran tubuh sepanjang hari. Kajian yang lain menunjukkan kandungan kafein dalam kopi Arabica akan mengurangkan kadar pemprosesan makanan leh perut ke dalam duodenum, iaitu bahagian usus kecil di mana proses penghadaman berlaku selain meningkatkan kadar metabolisme.

Guarana
Amalan pengambilan guarana mampu mengurangkan selera makan sekaligus dapat mengawal kuantiti pengambilan makanan. Bukan itu sahaja, guarana juga dikatakan mampu membakar lemak dalam badan sekaligus mengatasi masalah kegemukan.

Asam Gelugor
Buah asam gelugur mengadungi asid sitrik, asid tartarik, asid malik, asid askorbik, asid hidroksisitrik, flavonoid, serat, vitamin dan mineral. Dengan memakan buah asam gelugur dapat menurunkan darah tinggi, merawat kencing manis dan berat badan berlebihan. Di samping itu, ia turut bertindak sebagai antioksidan dan awet muda.

Ekstrak Ubi Kentang
Ubi kentang merupakan salah satu makanan yang mengandungi karbohidrat yang cukup tinggi. Oleh demikian pengambilan kentang sahaja sudah cukup untuk mengenyangkan perut dan mengelakkan daripada mengambil banyak makanan. Ini dapat menurunkan berat badan seseorang. Di samping itu ubi kentang turut membantu melancarkan pencernaan di dalam tubuh badan.

Serbuk Mutiara
Mengandungi bahan pelembab semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral iaitu kandungan yang paling bermanfaat : 20-22 jenis asid amino. Khasiat serbuk mutiara adalah membantu mencegah penuaan kulit, membersihkan kulit, menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit dan awet muda di samping menyahtoksikkan sistem badan.

Kolagen (Ikan Talapia)
Kolagen secara umumnya sangat baik untuk pertumbuhan semula sel-sel kulitt supaya lebih elastik dan memperbaiki struktur kulit. Kolagen telah terbukti mampu melambatkan proses penuaan, menghilangkan jerata, jerawat dan kedutan, di samping mencerah dan menggebukan kulit. Selain itu, kolagen dikatakan boleh melaraskan berat badan dan hormon, anti bakteria, membuang toksin daripada badan, menormalkan fungsi kelenjar tiriod, memperbaiki masalah kulit dan rambut, mengurangkan kedutan, tempat hitam, selulit, membantu meningkatkan metabolisme, dan berupaya mencegah anemia.

Fiber Oat
Oat adalah salah satu makanan yang tinggi kandungan serat. Ini bermakna oat dapat membantu membuat rasa kenyang untuk jangka masa yang panjang. Oat sangat bagus untuk mengurangkan risiko tekanan darah tinggi, diabetis dan mengurangkan berat badan. Di samping itu oat dapat mengurangkan kolestrol
LDL (kolesterol tidak baik) di dalam berat badan, serta mengurangkan pengerasan arteri di dalam salur darah yang menyumbang kepada serangan jantung.

Harga pasaran rm85.00 / 20schet

HARGA

RM80.00 TERMASUK POS SM / RM85.00 SS

CARA TEMPAHAN :
1)ORDER MELALUI MESEJ SAYA DI  SMS/CALL 012-5310782
2)BUAT PEMBAYARAN KE AKAUN :
MAYBANK : 152170102184 SITI NORA AHMAD
CIMB : 7609949442 SITI NORA AHMAD
3)PM/SMS NAMA,ALAMAT,NO TEL,DAN MASA SERTA BANK MANA SEBAGAI BUKTI PEMBAYARAN
4)STOK ANDA AKAN DIPOS DALAM MASA 1-3 HARI BEKERJA SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT
5)SAYA AKAN HANTAR TARCK NO POS KPD ANDA SELEPAS PESANAN ANDA DI HANTAR

SHAKLEE


Pelbagai set yang terdapat dalam produk SHAKLEE.

SID : 1109815


Energizing Soy Protien (ESP) dari SHAKLEE



Energizing Soy Protien (ESP)
======================
Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), di mana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini memastikan soya yang digunakan
dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses. Tidak mengandungi kolesterol dan laktosa.

KELEBIHAN ESP
♥Menganjalkan kulit dan payudara.
♥ESP juga membantu menghasilkan susu ibu yang lebih pekat dan berkrim kesannya bayi akan cepat kenyang dan kurang meragam.
♥Mencantikkan kulit, halus, gebu dan berseri.
♥Memperbaiki struktur kulit.
♥Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
♥Menyingkirkan sel kulit mati dan menghilangkan parut jerawat.
♥Membekalkan tenaga berjam-jam lamanya - kurang letih.
♥Penting untuk pertumbuhan kuku dan rambut yang sihat.
♥Bagi ibu menyusu, ESP membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat.
♥Kunci melawan penyakit.
♥Bagi ibu mengandung, ESP membekalkan asid
amino yang bertindak untuk otot dan organ bayi.
♥ESP membantu pertumbuhan plasenta, uterus, dan untuk membantu aliran darah ibu yang sentiasa bertambah semasa mengandung.
♥Sangat membantu ibu2 yang mengalami morning sickness kerana ESP membekalkan tenaga.
♥bagus untuk ibu hamil yg ingin mengurangkan tanda2 Strecthmark.


===================================================


DAPATKAN SET KESIHATAN INI DENGAN HARGA MENARIK.

Berminat untuk dptkn harga istimewa,PM laju2..
✔ Dijamin HALAL
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan


Harga RM150 1JAR

HARGA Aurabiz RM140 TERMASUK POS LAJU SM / +RM10 SS

PERUNDINGAN PERCUMA
TEXT : 0125310782
NO SID : 1109815

Tuesday, January 28, 2014

HARUM MALAM - TERBARU


Sesuai untuk kaum hawa,HARUM MALAM
  • suppliment tambahan untuk kekal sihat dan
  • merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir
  • period, sesuai diambil ketika period, dalam
  • pantang dan menyusu baby, yang belum kahwin pun boleh.

KEBAIKKAN

-Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
-bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
-Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
-Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
-Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
-Mengurangkan tekanan dan tension
-Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

Harga yang sangat berbaloi, kesan yang sangat superbbbb untuk seorang wanita. 


HARGA 

RM 33.00/Sebotol (tidak termasuk pos)  +RM 6 SM / RM10 SS

 

BELLYNA HOT LADY SECRET




BELLYNA HOT LADY SECRET

Sesuai diambil oleh anak dara, wanita dlm pantang, wanita yg dah berkahwin dan ingin cantik luar dan dalam.

1. Menambah saiz payudara.
2. Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
3. Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
4. Menganjalkan kulit yang melendut.
5. Melambatkan proses penuaan.
6. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
7. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
8. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
9. Mengetatkan vagina.
10. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
11. Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkan pertumbuhan rambut
12. Menambah tenaga dan kecergasan
13. Mengatasi masalah sukar tidur
14. Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’
15. Mengatasi masalah senggugut dan haid tidak teratur

HARGA

1 JAR RM75.00 (Termasuk pos SM / +RM10 SS)
TRIAL (10 SACHET) RM35.00 +RM6 SM / RM10 SS

CARA TEMPAHAN :

1)ORDER MELALUI MESEJ SAYA DI  SMS/CALL 012-5310782

2)BUAT PEMBAYARAN KE AKAUN :

MAYBANK : 152170102184 SITI NORA AHMAD
CIMB : 02030001730208 SITI NORA AHMAD

3)PM/SMS NAMA,ALAMAT,NO TEL,DAN MASA SERTA BANK MANA SEBAGAI BUKTI PEMBAYARAN

4)STOK ANDA AKAN DIPOS DALAM MASA 1-3 HARI BEKERJA SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT

5)SAYA AKAN HANTAR TARCK NO POS KPD ANDA SELEPAS PESANAN ANDA DI HANTAR


Monday, January 13, 2014

MIRACLE SLIMMING COFFEE


MIRACLE SLIMMING COFFEE
Apakah bahan-bahan yang terdapat pada Miracle Slimming Coffee?

Coffee ini menggunakan bahan-bahan yang berkualiti seperti berikut :

1) Garcinia Cambogia
Supplemen dari jenis herba yang dipasarkan sebagai agen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HA) yang membantu merawat obesiti.

Herba ini mampu :
ØMengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
ØMendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
ØMengurangkan nafsu untuk makan
ØMenaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
ØMenurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
ØMembakar lemak badan dengan pantas
ØMengawal berat badan dengan mudah

Cara Pengambilan Miracle Slimming Coffee?

1. Ambil  2scoop miracle slimming coffee sehari, digalakkan ambil 30minit sebelum sarapan pagi
2. Campurkan dengan secawan air suam 150ml atau mengikut kepekatan citarasa anda.
3. Untuk kesan yang cepat banyakkan minum air putih untuk proses detokfikasi.

Kebaikan Garcinia Cambogia;
ØBerkesan mengurangkan berat badan
ØMenghalang pembentukan lemak
ØMengurangkan kolestrol
ØMenambahkan tenaga
ØMerawat masalah kemurungan, susah tidur 

HARGA
1Jar RM90 Termasuk pos SM / +RM10 SS

CARA TEMPAHAN :

1)ORDER MELALUI MESEJ SAYA DI  SMS/CALL 012-5310782

2)BUAT PEMBAYARAN KE AKAUN :

MAYBANK : 152170102184 SITI NORA AHMAD
CIMB : 02030001730208 SITI NORA AHMAD

3)PM/SMS NAMA,ALAMAT,NO TEL,DAN MASA SERTA BANK MANA SEBAGAI BUKTI PEMBAYARAN

4)STOK ANDA AKAN DIPOS DALAM MASA 1-3 HARI BEKERJA SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT

5)SAYA AKAN HANTAR TARCK NO POS KPD ANDA SELEPAS PESANAN ANDA DI HANTAR

BORANG PESANAN AURA BIZ

JENIS BARANG 1 :
PILIHAN SET KECANTIKKAN JELITA ANDA? SET PUTEH QASEH
SET CERAH CINTA
SET PEARL
SET PUTEH CINTA
SET PUTEH SERAI
SET LENGKAP PUTEH JELITA
BIL :
JENIS BARANG 2 :
PILIHAN SET KECANTIKKAN JELITA ANDA? SET PUTEH QASEH
SET CERAH CINTA
SET PEARL
SET PUTEH CINTA
SET PUTEH SERAI
SET LENGKAP PUTEH JELITA
BIL :
JENIS BARANG 3
BIL:
NAMA :
EMAIL :
ALAMAT :
NO TEL :
BAYARAN MELALUI :
BUKTI PEMBAYARAN (Sila copy & paste d sini TARIKH, MASA, JUMLAH TRANSAKSI)

Put a website form like this on your site.

PENGHARGAAN

PENGHARGAAN