PENGUMUMAN


PELUANG NIAGA

PELUANG NIAGA

Saturday, February 22, 2014

SET BERPANTANG SHAKLEE




Anda BAKAL @ TELAH BERSALIN?
Mencari set BERSALIN yang MUDAH & SELAMAT untuk anda serta bayi serta MENGEMBALIKAN KESIHATAN anda selepas bersalin?

dSINI saya lampirkan SET ASAS untuk anda.
Dgn harga yang berpatutan & FREE GIFT menanti untuk anda & bayi dari pihak AuraBiz2u Shop


B COMPLEX

  • Bertindak sebagai anti-stress
  • Membantu mengelakkan meroyan
  • Membantu menstabilkan hormon
VITA-C
  • Membantu pembentukan kolagen
  • Membantu proses baikpulih luka
  • Membantu mencantikkan kulit dan memudarkan stretch marks
VITALEA
  • Multivitamin yang dilengkapi dengan zat besi - membantu tambah darah
  • Membekalkan zat dan mineral penting supaya badan cepat sihat dan cergas
ZINC COMPLEX
  • Fungsinya seperti ikan haruan yang bertindak membantu proses baikpulih luka dengan cepat
OSTEMATRIX
  • Membantu mengelakkan sembelit
  • Menggalakkan penghasilan susu ibu
  • Membantu ibu kekal cergas dan bertenaga
  • Membantu menghilangkan kebas, sakit belakang, sakit pinggang dan keletihan melampau
ESP
  • Menggalakkan dan melancarkan penghasilan susu ibu
  • Membantu mencantikkan kulit ibu dan bayi kerana menghasilkan sel kulit baru yang sihat
  • Memberi tenaga kepada ibu agar kekal cergas

PERUNDINGAN PERCUMA

TRIPLE STEMCELL



Thursday, February 20, 2014

SET REDUNG SHAKLEE






ANDA MEMPUNYAI MASALAH RESDUNG?
ALAHAN MAKANAN LAUT?
USAH BUANG DUIT LAGI DENGAN BELI SEGALA MACAM.

APA KATA CUBA ALFAFA INI DARI SHAKLEE.
PENYELESAIAN YANG TERBAIK DARI SHAKLEE.

Set ini bukan saja untuk resdung tapi juga sesuai untuk mereka yang menghidap ASMA, ALAHAN dan juga EKZEMA.

Vitamin C – Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi seseorang.

B-Complex – Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon.

Alfalfa – Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives).


DAPATKAN SET KESIHATAN INI DENGAN HARGA MENARIK.

Berminat untuk dptkn harga istimewa,PM laju2..
✔ Dijamin HALAL
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan


HARGA

B-COMPLEX (120 BIJI - UTK MKN 3BLN)  RM53.75
SUSTAINES RELEASE VITA-C PLUS (180 BIJI-UTK MKN 6 BLN) RM 92.50
ALFAFA (330 BIJI - UTK MKN 4 BLN) RM 53.75

HARGA Aurabiz RM180 TERMASUK POS LAJU SM / +RM10 SS
PENJIMATAN RM30.00

UNTUK SET TRIAL 10HARI JUGA DISEDIAKAN IAITU RM50 TERMASUK POS SM

 PERUNDINGAN PERCUMA
TEXT : 0125310782
NO SID : 1109815
 

Monday, February 10, 2014

SET SLIMMING DARI SHAKLEE


Apakah fungsi setiap suplemen dalam Set
Mengawal Berat Badan Shaklee?

1. MEMBAKAR LEMAK
Berat berlebihan adalah berpunca daripada pengumpulan lemak berlebihan dalam badan. Ia perlu dibakar/ dicairkan terlebih dahulu sebelum boleh dinyahkan dari badan. Suplemen yang sesuai untuk membakar lemak adalah:

♥♥Lecithin
-->Untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids).
-->Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol.
-->Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL).
-->Membantu kawal paras triglycerides.
-->Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat pada pembuluh-pembuluh darah.
-->Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.


Harga RM52.50 (180 BIJI) 

♥♥Omega Guard
-->Mengandungi asid lemak Omega 3 yang membantu meningkatkan paras hormon Leptin iaitu hormon penting dalam pengawalan selera makan.
-->Leptin akan menghantar signal kepada otak untuk mengehadkan rasa lapar.
-->Leptin juga boleh meningkatkan metabolisma badan. Bila metabolisma meningkat, semakin cepatlah LEMAK JAHAT dibakar.
-->Dalam satu kajian di Australia menunjukkan mereka yang bersenam dan mengambil asid lemak Omega 3 lebih banyak membakar lemak berbanding mereka yang hanya bersenam tanpa mengambil asid lemak Omega 3.


Harga RM136.00 (90 BIJI)  

==========================================
 
2. MEMBUANG TOKSIK
Setelah lemak dibakar/ dicairkan, ia perlulah dikeluarkan dari badan, takkan nak simpan jer jadi pekasam, kan? Proses membuang pula haruslah buang sehabis-habisnya, tak nak ada sikit pun tertinggal. Suplemen yang sesuai ialah:


♥♥Herb-Lax
-->Membersihkan najis tersekat
-->Meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara --> kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh badan kita
-->Membantu masalah sembelit
-->Mengempiskan perut


Harga RM52.50 (120 BIJI)  

♥♥Alfalfa
-->Membantu perkumuhan menjadi lebih lawas.
-->Membantu membuang angin dalam badan.
-->Termasuk dalam kategori fiber yang mengenyangkan.
-->Mencuci usus bagi membuang toksik
-->Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
-->Melegakan sembelit


Harga RM53.75 (330 BIJI)
 
==========================================
3. MEMBINA OTOT
Setelah lemak dibakar dan dibuang dari badan, anda mungkin mengalami keadaan dimana kulit dan otot menjadi kendur. Sebab itu anda perlukan suplemen untuk membina semula otot- otot tersebut. Suplemen yang sesuai ialah:


♥♥Cinch Shake
-->Minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Didatangkan dalam 3 pilihan perisa iaitu cafe latte, chocolate dan vanila.
-->Diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan.
-->Leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.
-->Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori.
Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu
mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan.

Harga RM173.00 

♥♥Energizing Soy Protein (ESP)
-->Dihasilkan daripada kacang soya non-GMO
(tidak diubahsuai secara genetik) dan terkenal sebagai energy-booster atau pemangkin tenaga.
Tenaga yang dihasilkan dapat bertahan berjam- jam lamanya.
-->Mengandungi 22 jenis asid amino dan termasuklah 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan manusia sendiri.
-->Kandungan protein di dalam kacang soya adalah 2 x ganda dari daging, 4 x lebih dari telur dan 12 x lebih dari susu. ESP juga mengandungi lemak dan kolestrol yang rendah dan diserap dengan mudah oleh badan.
-->Asid amino yang ada dalam ESP membantu membina otot, rambut, darah, kuku, kulit, organ, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan pelbagai lagi. Jadi, ESP adalah kunci kepada kulit dan otot yang muda, juga mengekalkan tenaga sepanjang hari.

Harga RM150 (1JAR 850GRAM)  


HARGA SET ALFAFA + LECITHIN RM100.00 TERMASUK POS (UNTUK 2BULAN) 

ABP 26 - Aura Beauty Perfect


AURA BEAUTY PERFECT SLIMMING

Aura Beauty Perfect Slimming adalah produk pertama di Malaysia yang memerlukan anda untuk mencium bau yang dihasilkan dari dalam botol. Ianya dapat:

-Meningkatkan kadar metabolism tubuh.
-Menyahkan toksid dari tubuh.
-Menyingkirkan air berlebihan dalam tubuh
-Serta mengurangkan selulit.

Orang2 France memanggil minyak ini (fennel) sebagai DIETER's OIL. Minyak terbaik untuk membantu mereka yg ingin mengurangkan berat badan dengan tindakan mengurangkan perasaan ingin makan (reduce hunger pang).

Cara bertindak:
-Tekak akan menjadi payau dan ketat
-Nikmat menjamah makanan tidak ada atau berkurangan.
-Cuba makan makanan kegemaran anda selepas menyapu minyak ini ditangan dan hidu selama 1 minit sebelum menjamah makanan. Anda akan merasa kekurangan didalam makanan seperti mulut menjadi tawar.

Dinasihatkan meminum air putih sekurangnya wajib 1.5 liter sehari utk mempercepatkan tindakbalas. Sangat baik untuk penderita diabetis kerana anda tidak akan berminat memakan makanan yang bergula atau manis.

Kandungan terdapat di AURA BEAUTY PERFECT SLIMMING:

●JOJOBA OIL
●GRAPE SEED OIL
●FENNEL EXTRACT OIL
●GRAPEFRUIT EXTRACT OIL
●LEMON EXTRACT OIL
●PEPPERMINT EXTRACT OIL
●BERGAMOT EXTRACT OIL
●PATHOULI EXTRACT OIL

HARGA
RM129.00 Sekotak.

HARGA AHLI RM280, anda akan mendapat Aura Beauty Perfect Slimming & Aura Beauty PerfectPremium yang bernilai RM378.


AURA BEAUTY PERFECT PREMIUM ( 2 JENIS ) :-

Khasiat yang banyak sehingga mendorong golongan ARTIS sendiri menggunakan dan mengamalkan.
Ia merupakan minuman yang berasaskan jus.
Rasa yang sedap dan enak.
Hanya perlu ambil 3 sudu dicampur dgn air sejuk kemudian digoncang dengan menggunakan SHAKERS yang diberikan PERCUMA !!!.

Cara untuk mengamalkan Aura Beauty Perfect Premium -
Hanya minum 2X sehari.
( Pagi sebelum hidangan dan malam sebelum tidur )

AURA BEAUTY PERFECT DRINK 10 in 1 (RED) WANITA :

...............................................................................
♡WHITENING
♡HEALTHY
♡FLAWLESS
♡ENERGY

MANFAAT DAN FUNGSI:
~Memutih dan menegangkan kulit.
~Melembut dan haluskan tekstur kulit
~Memperbaharui sel2 kulit.
~Merawat masalah jerawat.
~Memelihara kesihatan rambut dan kuku.
~Mengurangkan masalah lingkaran hitam bawah mata.
~Mengawal minyak di kawasan muka.
~Membentuk badan yang ideal

♥KELEBIHAN LAIN
★Menegang dan menaikan payudara
★Mengetatkan faraj dan mengecutkan rahim
★Merangsang tenaga batin
★Meningkat dan membaik pulih kadar hormone
★Membantu utk mengekalkan daya tahan otot
★Membuang lemak dalam badan

■BAIK UTK KESIHATAN
> Anti kanser
> Mencegah dan mengurangkan penyakit migraine
> Merawat diabetes dan tekanan darah tinggi
> Membersihkan darah
> Menguatkan jantung dan buah pinggang
> Meningkatkan daya tahan tubuh
> Melawas kencing
> Merendahkan paras kolestrol dlm darah
> Membantu melancarkan pembuangan angin

AURA BEAUTY PERFECT DRINK 10 in 1 (PURPLE) UNISEX :

...................................................................................
♡WHITENING
♡HEALTHY
♡FLAWLESS
♡ENERGY

MANFAAT DAN FUNGSI:
~Memutih dan menegangkan kulit.
~Melembut dan haluskan tekstur kulit
~Memperbaharui sel2 kulit.
~Merawat masalah jerawat.
~Memelihara kesihatan rambut dan kuku.
~Mengurangkan masalah lingkaran hitam bawah mata.
~Mengawal minyak di kawasan muka.
~Membentuk badan yang ideal

♥KELEBIHAN LAIN

★Merangsang tenaga batin
★Meningkat dan membaik pulih kadar hormone
★Membantu utk mengekalkan daya tahan otot
★Membuang lemak dalam badan

■BAIK UTK KESIHATAN
> Anti kanser
> Mencegah dan mengurangkan penyakit migraine
> Merawat diabetes dan tekanan darah tinggi
> Membersihkan darah
> Menguatkan jantung dan buah pinggang
> Meningkatkan daya tahan tubuh
> Melawas kencing
> Merendahkan paras kolestrol dlm darah
> Membantu melancarkan pembuangan angin

10 kandungan AURA BEAUTY PERFECT PREMIUM RED dan 8 kandungan AURA BEAUTY PERFECT PREMIUM PURPLE adalah:

●HABBATUSSAUDA
●L-GLUTATHIONE
●PINE BARK EXTRACT (PREMIUM RED)
●HONEY
●LOBATA (PREMIUM RED)
●COLLAGEN
●ROSELLE
●KIWI/CRANBERRY/MULBERRY
●APPLE STEM CELL
●ISOLATE SOY PROTEIN

JAMINAN
➨ Buatan Malaysia
➨ Dijamin HALAL oleh Persatuan Islam SeMalaysia
➨ Bertaraf GMP
➨ Ada kelulusan KKM

HARGA 
RM 269.00

HARGA AHLI RM280, anda akan mendapat Aura Beauty Perfect Slimming & Aura Beauty PerfectPremium yang bernilai RM378. 

TERBARU - Bramping Coffe Slimming Solution


Bramping Coffe Slimming Solution (Diet tanpa berlapar!)

-Utk Kurangkan berat badan & shape kan body
-Dari ekstrak tumbuhan semulajadi, selamat tanpa kesan sampingan.
-Kurangkan lemak di pinggang, perut, kaki, lengan,
- Bukan sahaja hilang berat bdn..pinggang, punggung & lengan akan loose inci!
-Tiada masalah lesu2 badan lagi
-Bdn jadi lebih bertenaga & bdn rasa ringan je
-nk bangun tdo pun tiada masalah lagi..bgn pagi rasa lebih segar.
-Tiada effect cirit birit, pening2 @ kesan2 lain
-Tiada effect jangka panjang pada badan sbb dpt kelulusan GMP KKM dan HALAL

KELEBIHAN BRC
- Dapat mengurangkan 20-30% berat badan dalam jangka masa panjang
- Mengecilkan bahagian-bahagian yang mempunyai benjolan lemak berlebihan
- Mengurangkan potensi untuk makan lebih banyak
- Meningkatkan METABOLISM dengan berkesan
- Bakar lemak & Kalori dengan pantas
- Menghapuskan lemak berlebihan
- Membantu mengurangkan selera makan
- 100% TIADA kesan sampingan
- Melancarkan pergerakan usus
- Membuang toksin yang merbahaya
- Membuang angin dalam badan
- Mudah bangun tidur

Info Bahan B’Ramping Coffee aka BRC
===========================
Kopi Arabica
Menurut kajian penyelidikan perubatan oleh universiti Cornell, pengambilan kopi sesudah makan akan menyebabkan tubuh memproses makanan yang dimakan pada kadar yang lebih perlahan. Hal ini menyebabkan seseorang akan berasa kenyang pada tempoh masa yang lebih lama di samping mengekalkan kesegaran tubuh sepanjang hari. Kajian yang lain menunjukkan kandungan kafein dalam kopi Arabica akan mengurangkan kadar pemprosesan makanan leh perut ke dalam duodenum, iaitu bahagian usus kecil di mana proses penghadaman berlaku selain meningkatkan kadar metabolisme.

Guarana
Amalan pengambilan guarana mampu mengurangkan selera makan sekaligus dapat mengawal kuantiti pengambilan makanan. Bukan itu sahaja, guarana juga dikatakan mampu membakar lemak dalam badan sekaligus mengatasi masalah kegemukan.

Asam Gelugor
Buah asam gelugur mengadungi asid sitrik, asid tartarik, asid malik, asid askorbik, asid hidroksisitrik, flavonoid, serat, vitamin dan mineral. Dengan memakan buah asam gelugur dapat menurunkan darah tinggi, merawat kencing manis dan berat badan berlebihan. Di samping itu, ia turut bertindak sebagai antioksidan dan awet muda.

Ekstrak Ubi Kentang
Ubi kentang merupakan salah satu makanan yang mengandungi karbohidrat yang cukup tinggi. Oleh demikian pengambilan kentang sahaja sudah cukup untuk mengenyangkan perut dan mengelakkan daripada mengambil banyak makanan. Ini dapat menurunkan berat badan seseorang. Di samping itu ubi kentang turut membantu melancarkan pencernaan di dalam tubuh badan.

Serbuk Mutiara
Mengandungi bahan pelembab semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral iaitu kandungan yang paling bermanfaat : 20-22 jenis asid amino. Khasiat serbuk mutiara adalah membantu mencegah penuaan kulit, membersihkan kulit, menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit dan awet muda di samping menyahtoksikkan sistem badan.

Kolagen (Ikan Talapia)
Kolagen secara umumnya sangat baik untuk pertumbuhan semula sel-sel kulitt supaya lebih elastik dan memperbaiki struktur kulit. Kolagen telah terbukti mampu melambatkan proses penuaan, menghilangkan jerata, jerawat dan kedutan, di samping mencerah dan menggebukan kulit. Selain itu, kolagen dikatakan boleh melaraskan berat badan dan hormon, anti bakteria, membuang toksin daripada badan, menormalkan fungsi kelenjar tiriod, memperbaiki masalah kulit dan rambut, mengurangkan kedutan, tempat hitam, selulit, membantu meningkatkan metabolisme, dan berupaya mencegah anemia.

Fiber Oat
Oat adalah salah satu makanan yang tinggi kandungan serat. Ini bermakna oat dapat membantu membuat rasa kenyang untuk jangka masa yang panjang. Oat sangat bagus untuk mengurangkan risiko tekanan darah tinggi, diabetis dan mengurangkan berat badan. Di samping itu oat dapat mengurangkan kolestrol
LDL (kolesterol tidak baik) di dalam berat badan, serta mengurangkan pengerasan arteri di dalam salur darah yang menyumbang kepada serangan jantung.

Harga pasaran rm85.00 / 20schet

HARGA

RM80.00 TERMASUK POS SM / RM85.00 SS

CARA TEMPAHAN :
1)ORDER MELALUI MESEJ SAYA DI  SMS/CALL 012-5310782
2)BUAT PEMBAYARAN KE AKAUN :
MAYBANK : 152170102184 SITI NORA AHMAD
CIMB : 7609949442 SITI NORA AHMAD
3)PM/SMS NAMA,ALAMAT,NO TEL,DAN MASA SERTA BANK MANA SEBAGAI BUKTI PEMBAYARAN
4)STOK ANDA AKAN DIPOS DALAM MASA 1-3 HARI BEKERJA SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT
5)SAYA AKAN HANTAR TARCK NO POS KPD ANDA SELEPAS PESANAN ANDA DI HANTAR

SHAKLEE


Pelbagai set yang terdapat dalam produk SHAKLEE.

SID : 1109815


Energizing Soy Protien (ESP) dari SHAKLEE



Energizing Soy Protien (ESP)
======================
Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), di mana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini memastikan soya yang digunakan
dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses. Tidak mengandungi kolesterol dan laktosa.

KELEBIHAN ESP
♥Menganjalkan kulit dan payudara.
♥ESP juga membantu menghasilkan susu ibu yang lebih pekat dan berkrim kesannya bayi akan cepat kenyang dan kurang meragam.
♥Mencantikkan kulit, halus, gebu dan berseri.
♥Memperbaiki struktur kulit.
♥Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
♥Menyingkirkan sel kulit mati dan menghilangkan parut jerawat.
♥Membekalkan tenaga berjam-jam lamanya - kurang letih.
♥Penting untuk pertumbuhan kuku dan rambut yang sihat.
♥Bagi ibu menyusu, ESP membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat.
♥Kunci melawan penyakit.
♥Bagi ibu mengandung, ESP membekalkan asid
amino yang bertindak untuk otot dan organ bayi.
♥ESP membantu pertumbuhan plasenta, uterus, dan untuk membantu aliran darah ibu yang sentiasa bertambah semasa mengandung.
♥Sangat membantu ibu2 yang mengalami morning sickness kerana ESP membekalkan tenaga.
♥bagus untuk ibu hamil yg ingin mengurangkan tanda2 Strecthmark.


===================================================


DAPATKAN SET KESIHATAN INI DENGAN HARGA MENARIK.

Berminat untuk dptkn harga istimewa,PM laju2..
✔ Dijamin HALAL
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan


Harga RM150 1JAR

HARGA Aurabiz RM140 TERMASUK POS LAJU SM / +RM10 SS

PERUNDINGAN PERCUMA
TEXT : 0125310782
NO SID : 1109815

BORANG PESANAN AURA BIZ

JENIS BARANG 1 :
PILIHAN SET KECANTIKKAN JELITA ANDA? SET PUTEH QASEH
SET CERAH CINTA
SET PEARL
SET PUTEH CINTA
SET PUTEH SERAI
SET LENGKAP PUTEH JELITA
BIL :
JENIS BARANG 2 :
PILIHAN SET KECANTIKKAN JELITA ANDA? SET PUTEH QASEH
SET CERAH CINTA
SET PEARL
SET PUTEH CINTA
SET PUTEH SERAI
SET LENGKAP PUTEH JELITA
BIL :
JENIS BARANG 3
BIL:
NAMA :
EMAIL :
ALAMAT :
NO TEL :
BAYARAN MELALUI :
BUKTI PEMBAYARAN (Sila copy & paste d sini TARIKH, MASA, JUMLAH TRANSAKSI)

Put a website form like this on your site.

PENGHARGAAN

PENGHARGAAN