PENGUMUMAN


PELUANG NIAGA

PELUANG NIAGA

Friday, October 28, 2011

Rose Toner









ROSE TONER
- Melembabkan kulit wajah anda sebelum memakai krim.
- Membuatkan wajah anda terasa segar.


HARGA
* Harga tertera tidak termasuk pos penghantaran

TESTIMONI

Azura, Permatang Pauh

"best pakai toner ni. muka zura rasa lembab dan segar. ada kwn2 tanya apa yg zura pakai sampai muka nampak fresh je"

 Ieda, Arau perlis

"aura, tq sb kenalkan toner ni. muka ieda dah kurang masalah berbanding dulu ieda pakai toner jenama xxxxxx. toner rose ni dah la wangi, segar je mcm pakai bunga rose"


MACAM MANA NAK ODER

Isi borang pesanan di bawah dengan lengkap. Saya akan semak pesanan dan bayaran anda, saya akan 'sms' konpom kepada anda, terus sy packingkan dan hantar kepada anda. Mudahkan???
Penghantaran barangan dalam 1-3hari waktu bekerja.

Terima Kasih.

TERBARU - Update 10Gram













Salam...

Terkini dan ekslusif menanti pelanggan JELITA KOSMETIK...

Peningkatan yang mewah tapi masih pada harga yang berpatutan & mampu di miliki oleh semua golongan ke arah revolusi kecantikkan semulajadi.


JELITA KOSMETIK adalah satu produk yang menerajui REVOLUSI TANPA BAHAN KIMIA, BEBAS ALKOHOL & TIADA KESAN SAMPINGAN. DI JAMIN SELAMAT. INSYAALLAH...

Friday, October 14, 2011

TESTIMONI




SELEPAS


Kesan jeragat di tulang pipi tersebut hilang dan kulit wajah nampak sekata. Selain itu, wajah juga kurang berminyak dan masalah alahan resdung juga berkurangan.












PENGGUNA - KAK MILAH

SEBELUM


MASALAH - Muka sunburn dan di bahagian pipi makin menampakkan jeragat.
Warna kulit wajah tidak sekata.


MENGGUNAKAN


SABUN SERAI WANGI JELITA

KRIM MUTIARA JELITA


Tuesday, October 11, 2011

PROMOSI RM89




HAI PROMOSI KEMBALI LAGI....


3 BARANGAN DGN HARGA RM 89.00 SAHAJA TERMASUK KOS PENGHANTARAN.


CUMA BAYAR RM 89.00 KEMUDIAN SMS 0125310782 DAN BERITAHU PROMOSI RM89.00 BESERTA ALAMAT DAN MASA/TARIKH TRANSAKSI BAYARAN ANDA. KEMUDIAN SAYA AKAN POSKAN.


MUDAHKAN....

Testimoni Pengguna

TESTIMONI 1 DARI EMAIL

FROM:
Qistina Qaisara

TO:
bizaura@yahoo.com

Message flagged
Monday, October 3, 2011 2:23 PM

crochetqq87@yahoo.com;


salam..aura this is my simple komen bot ur nice product k :)
saye try produk aurabiz sabun kolagen & serum kolagen tuk hilangkan bekas jerawat yg halus kat pipi saye, sy terase kulit muka saye lembut lepas 2 weeks saye pakai.. than my sister tegur yg kulit muka saye nampak bersih. than my uncle kebetulan datang beraye rumah saye pon tegor yang wajah saye nampak semakin "sweet" :)
ape yg best nye lepas 3 weeks saye perasan bekas2 jerawat yg halus tu makin hilang & saye bg mak saye try sbb kulit muka mak saye tbe2 kering & mngelupas... alhamdulillah serasi and makin ok... saye tak letak gamba kat testimoni tapi kalo ade ape2 pertanyaan tentang keberkesanan produk ni, bole contact saye 0127215587. tq :)


TESTIMONI 2 DARI SMS


KAK LINDA 11.10.2011

15.31


Salam nora. sabun serai wangi tu akak nak lg sbb ok la akak pakai.

TESTIMONI 3 DARI SMS


YUHANIS 8.10.2011


13.48


Aslmkum aura, kulit akak dah tak mengelupas dan makin seratalah lepas akak guna serum emas dan sabun tu. suami akak pun tegur muka akak tak kering sngt dah. tu yang akak rasa perubahan sb suami pun nmpk perubahannya.


TESTIMONI 4 DARI EMAIL


FROM:
cupin717



Tuesday, August 2, 2011 11:13 PM


igt nk tesT serum emas tu tapi sbb da biasa pakai krim mutiara tu... cam da serasi da.... sblum ni gune produk XXXXXXXXXX... pastu google2 jumpe produk bizaura ni tu yg try tes... tup2.. ok.. tu yg continue pkai..


BORANG PESANAN AURA BIZ

JENIS BARANG 1 :
PILIHAN SET KECANTIKKAN JELITA ANDA? SET PUTEH QASEH
SET CERAH CINTA
SET PEARL
SET PUTEH CINTA
SET PUTEH SERAI
SET LENGKAP PUTEH JELITA
BIL :
JENIS BARANG 2 :
PILIHAN SET KECANTIKKAN JELITA ANDA? SET PUTEH QASEH
SET CERAH CINTA
SET PEARL
SET PUTEH CINTA
SET PUTEH SERAI
SET LENGKAP PUTEH JELITA
BIL :
JENIS BARANG 3
BIL:
NAMA :
EMAIL :
ALAMAT :
NO TEL :
BAYARAN MELALUI :
BUKTI PEMBAYARAN (Sila copy & paste d sini TARIKH, MASA, JUMLAH TRANSAKSI)

Put a website form like this on your site.

PENGHARGAAN

PENGHARGAAN