PENGUMUMAN


PELUANG NIAGA

PELUANG NIAGA

Tuesday, October 11, 2011

Testimoni Pengguna

TESTIMONI 1 DARI EMAIL

FROM:
Qistina Qaisara

TO:
bizaura@yahoo.com

Message flagged
Monday, October 3, 2011 2:23 PM

crochetqq87@yahoo.com;


salam..aura this is my simple komen bot ur nice product k :)
saye try produk aurabiz sabun kolagen & serum kolagen tuk hilangkan bekas jerawat yg halus kat pipi saye, sy terase kulit muka saye lembut lepas 2 weeks saye pakai.. than my sister tegur yg kulit muka saye nampak bersih. than my uncle kebetulan datang beraye rumah saye pon tegor yang wajah saye nampak semakin "sweet" :)
ape yg best nye lepas 3 weeks saye perasan bekas2 jerawat yg halus tu makin hilang & saye bg mak saye try sbb kulit muka mak saye tbe2 kering & mngelupas... alhamdulillah serasi and makin ok... saye tak letak gamba kat testimoni tapi kalo ade ape2 pertanyaan tentang keberkesanan produk ni, bole contact saye 0127215587. tq :)


TESTIMONI 2 DARI SMS


KAK LINDA 11.10.2011

15.31


Salam nora. sabun serai wangi tu akak nak lg sbb ok la akak pakai.

TESTIMONI 3 DARI SMS


YUHANIS 8.10.2011


13.48


Aslmkum aura, kulit akak dah tak mengelupas dan makin seratalah lepas akak guna serum emas dan sabun tu. suami akak pun tegur muka akak tak kering sngt dah. tu yang akak rasa perubahan sb suami pun nmpk perubahannya.


TESTIMONI 4 DARI EMAIL


FROM:
cupin717



Tuesday, August 2, 2011 11:13 PM


igt nk tesT serum emas tu tapi sbb da biasa pakai krim mutiara tu... cam da serasi da.... sblum ni gune produk XXXXXXXXXX... pastu google2 jumpe produk bizaura ni tu yg try tes... tup2.. ok.. tu yg continue pkai..


BORANG PESANAN AURA BIZ

JENIS BARANG 1 :
PILIHAN SET KECANTIKKAN JELITA ANDA? SET PUTEH QASEH
SET CERAH CINTA
SET PEARL
SET PUTEH CINTA
SET PUTEH SERAI
SET LENGKAP PUTEH JELITA
BIL :
JENIS BARANG 2 :
PILIHAN SET KECANTIKKAN JELITA ANDA? SET PUTEH QASEH
SET CERAH CINTA
SET PEARL
SET PUTEH CINTA
SET PUTEH SERAI
SET LENGKAP PUTEH JELITA
BIL :
JENIS BARANG 3
BIL:
NAMA :
EMAIL :
ALAMAT :
NO TEL :
BAYARAN MELALUI :
BUKTI PEMBAYARAN (Sila copy & paste d sini TARIKH, MASA, JUMLAH TRANSAKSI)

Put a website form like this on your site.

PENGHARGAAN

PENGHARGAAN