PENGUMUMAN


PELUANG NIAGA

PELUANG NIAGA

Thursday, April 14, 2011

THANYAPORN: PUERARIA MIRIFICA





THANYAPORN: PUERARIA MIRIFICA


Untuk Payudara Cantik Menawan!


~ Jumlah kapsul adalah sebanya 60 biji, makan sehari sekali, selepas makan sarapan pagi.


Satu botol, untuk 2 bulan. amat berbaloi. ~


Apakah Pueraria Mirifica ?


Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand.


Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White Kwao Krua.Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara. Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon.


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara.


Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap. Pueraria Mirifica menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi.


Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia. Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita.Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman. Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Mengapa Pueraria Mirifica - Thanyaporn Breast Capsule ?


Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand. Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri. Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain. Kualiti yang tinggi. Thanyaporn adalah sediaan herba 100% semulajadi, Thanyaporn digunakan sebagai alternatif kepada pembedahan plastik.


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Maklumat Tambahan : Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar. Pengekspotan pokok - pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi pengeksportan produk-produk berasaskan Pueraria Mirifica adalah dibenarkan. Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci.




KHASIAT THANYAOIRN - PUERARIA MERIFICA




KULIT - menganjalkan kulit yang telah melendut - menegangkan dan menghaluskan struktur kulit - mengurangkan garis-garis halus - mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit - menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri - menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak - melembutkan kulit dan kulit kurang kasar serta kering - mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan - mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata - melambatkan proses penuaan secara berkesan


KUKU - mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh - menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih - meningkatkan dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat - kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat


RAMBUT - mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya - mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang - menggalakkan pertumbuhan rambut baru - mengawal keguguran rambut - melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban - menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat


BADAN - melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak - membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh - mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan


PAYUDARA DAN PUNGGUNG - mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur serta memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat - membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut - menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara serta menjadikan punggung anda lebih seksi dan mengancam - mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara - mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.


RAHIM DAN VAGINA - mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal - merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim, keputihan dan masalah haid yang tidak teratur - melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan - menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder) - menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi - menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami, keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.


KESIHATAN - menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan) - mencegah dan mengurangkan penyakit migrain - membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis - mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi - mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain - menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh .

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Cadangan Pengambilan: 1 biji sehari selepas sarapan pagi.

Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)

Sebotol adalah untuk pemakanan 2 bulan




HARGA


SEBOTOL CUMA RM 70/SEBOTOL (termasuk pos)


2 BOTOL CUMA RM 120.00 (termasuk pos)


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


PAYUDARA AKAN MEMBESAR SEHINGGA 3 INCI ????


Ya, telah ramai yang berjaya dengan selamat setelah menggunakan kapsul ini secara berterusan. Anda Bila Lagi??


Info Halal : Kilang ThanyapornThanyaporn dihasilkan dengan begitu teliti dan kilangnya mendapat pengiktirafan GMP (Good Manufacturing Product ). Semua produk daripada Thanyaporn Co, Ltd mendapat kelulusan FDA dan Halal.


Apa Pula Kata Mereka Yang Menggunakannya ?




PENGGUNA 1 : jaja_aimin - i dah try dan dulu ada jual tp lately dah x de.... brg ni sgt2 lah laris... try la jual.. confirm x hengat dunia nak arrange order... last year i jual every day ada je org nak beli... no need promot sgt sbb dh ramai yg tahu psl keberkesanan this kind of capsul. And i dah consume product ni dah lama n mmg berkesan.. :-)




PENGGUNA 2 : adnil -dah mkn dlm 2 bln kot.. mmg ada perbezaan lah.. makan pun senang je, sebiji sehari -mmg disyorkan minum susu for better result.


PENGGUNA 3 : narcolepcy - kandungan pueraria mirifica ni fungsinya firmkan balik urat2 dan sistem dlm breast kita, bila makan tugas pueraria ni akan segarkan mana2 urat supaya bagi tegang dan breast akan naik, bukan utk bahagian dalam shj tp baik utk kulit breast, nampak cantik dan sekata. makan sampai rasa puas hati dan boleh stop tp penjagaan rapi perlu ada, kalau teruskan, breast akan maintain bulat dn berada di tempat yg sepatutnya


PENGGUNA 4 : catalina- salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya...:pompom::pompom::pompom:


PENGGUNA 5 : olaolie-salam,saya pun amik kapsul ni juga....mmg de best lah...selain menegang mcm i yg dah lusuh ni....tapi juga untuk meng"grip"kan kat toot.....


PENGGUNA 6 : erika ,ada dalam 2 minggu kot..x ingat plak tapi dalam awal bulan ari tu laa, kire x sampai sebulan lagik le amik pil niee...mmg cepat kesan die pada saya..mmg baguss...




PENGGUNA 7 : comel1878 - baru 13 hari makan pil niee...tp ade kesan dah la, alhamdulilah ...jgn la meletupsss yangg, laki kite larik kangg....tujuan amik bukan nak besar, just nak firm kan sbb kite pun tgh diet so area kembar ni mmg susut nilai gak laa kan...


PENGGUNA 8 : xxxx - Ipoh. Saya sungguh berterimakash kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.




PENGGUNA 9 : xxxxx - Alor Star. Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri


PENGGUNA 10 : kam - i rasa mcm dah nampak kesan my pd dah firm skit pastu my fren ada tegur ckp mcm besar skit la.




BORANG PESANAN AURA BIZ

JENIS BARANG 1 :
PILIHAN SET KECANTIKKAN JELITA ANDA? SET PUTEH QASEH
SET CERAH CINTA
SET PEARL
SET PUTEH CINTA
SET PUTEH SERAI
SET LENGKAP PUTEH JELITA
BIL :
JENIS BARANG 2 :
PILIHAN SET KECANTIKKAN JELITA ANDA? SET PUTEH QASEH
SET CERAH CINTA
SET PEARL
SET PUTEH CINTA
SET PUTEH SERAI
SET LENGKAP PUTEH JELITA
BIL :
JENIS BARANG 3
BIL:
NAMA :
EMAIL :
ALAMAT :
NO TEL :
BAYARAN MELALUI :
BUKTI PEMBAYARAN (Sila copy & paste d sini TARIKH, MASA, JUMLAH TRANSAKSI)

Put a website form like this on your site.

PENGHARGAAN

PENGHARGAAN